top of page

Sectors

Indústria

A Graftres comptem amb l’equip, els recursos i l’experiència per proveir dels articles de comunicació visual rellevants per al sector industrial, com són etiquetes, formularis, papereria, senyalització o retolació. Donem una resposta precisa a les demandes i les necessitats de cada empresa, de manera seriosa i professional.

SEÑALES-433.jpeg

Cooperatives i cellers

El packaging, l’etiquetatge, la papereria corporativa de gestió interna o promocional, la impressió publicitària i la gestió de xarxes són, entre d’altres, alguns dels serveis més sol·licitats per cooperatives i cellers.

Packaging begudes.jpg

Associacions i institucions

Treballem per maximitzar l’impacte de les seves accions, proposant i recomanant un ventall de possibilitats respecte a la tipologia d’acció i suport de comunicació visual a usar, de la impressió publicitària a revistes i llibres, passant per articles de màrqueting promocional o papereria corporativa, sempre ajustant-nos als objectius i a la dedicació de recursos assignats.

Llibres tapa dura.jpg

Hosteleria i restauració

L’oci, l’hostaleria i la restauració confien en el nostre equip per proveir-los de la impressió de papereria específica del sector (cartes, portaclaus, sotagots…), la retolació, els vinils, la impressió publicitària i de formularis, el marxandatge, la senyalització i la gestió de xarxes, així com per delegar el control d’estocs i obtenir assessorament en la previsió de compres.

beer-coasters-blank-drink-table-paper-pulpboard-rounded-mockup-wood.jpg

Comerç

La diversitat d’eines i suports que han de preveure i gestionar van des de formularis i albarans fins a logotips, vinils o retolació, passant per la papereria corporativa i publicitària o la gestió de xarxes socials.

Bosses paper.jpg

Professionals

Amb el servei integral que oferim per a professionals, el nostre equip centralitzarà tota l’activitat vinculada a la comunicació visual, des del disseny fins a l’edició i la producció d’articles de papereria, vinils i rètols, així com al disseny gràfic de logotips i campanyes i a l’obertura i la gestió de xarxes, entre d’altres.

Paper carta corporatiu.jpg
bottom of page